Ευκαιρίες Απασχόλησης

Στην BIOFIAL HYDRAULICS κύριο μέλημά είναι η συνεργασία με άτομα που διαθέτουν εργατικότητα, συνέπεια, ομαδικό πνεύμα αλλά και όραμα. Η εταιρία αποτελεί μία από τις παλιότερες, μεγαλύτερες και αρτιότερες ελληνικές βιομηχανίες, ουσιαστικό ρόλο στην πορείας της αυτή έχει και το ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει.

Θέλοντας να δώσει ευκαιρία ανάδειξης σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στην εταιρία, η  BIOFIAL HYDRAULICS δέχεται βιογραφικά, τα οποία εξετάζονται από το τμήμα Δ.Α.Π. όποτε υπάρχει διαθέσιμη θέση.

Τρέχουσες Θέσεις ΕργασίαςΠρακτική ΆσκησηΘέματα Δ.Α.Π.

Χειριστής εργαλειομηχανών (στράντζα – ψαλίδι) και ηλεκτροσυγκολλητής / ΘΕ.001.ΧΕ.05.16

Προσόντα Υποψηφίου:

  • Προϋπηρεσία απαραίτητη
  • Τεχνική κατάρτιση απαραίτητη
  • Γνώσεις εφαρμοστή και συντηρητή μηχανημάτων επιθυμητές
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Καθήκοντα:

  • Χειρισμός εργαλειομηχανών στράντζας & ψαλίδι
  • Ηλεκτροσυγκόλλησης σε βιομηχανικό επίπεδο
  • Καθαριότητα Χώρου Εργασίας

Δεξιότητες:

  • Τήρηση Διαδικασιών και Κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας
  • Καλή παρουσία, διάθεση για εργασία, ομαδικό πνεύμα, συνέπεια και οργάνωση

 

H BIOFIALπροσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών και παροχών, προοπτικές εξέλιξης, εκπαίδευση/εξειδίκευση και εργασία σε σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την προτίμηση και το ενδιαφέρον σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αναζήτηση εργασίας.

Αποστολή Βιογραφικών Σημειωμάτων

Για αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@biofial.gr  είτε στο fax 2310.754.929.

Για όλα τα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Επισυνάψτε το βιογραφικό σας σημείωμα

Αιτήσεις για Πρακτική Άσκηση τελειόφοιτων Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι.

Κατά περιόδους, γίνονται δέκτες αιτήσεις από υποψηφίους τελειόφοιτους Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι. για την εκπόνηση Πρακτική Άσκησης στην BIOFIAL. Οι αιτούντες πρέπει να έχουν όλα τα προαπαιτούμενα προσόντα για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης τους.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@biofial.gr είτε στο fax 2310.754.929.

praktiki

Επικοινωνία για θέματα που αφορούν στην Δ.Α.Π.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή οτιδήποτε σχετίζετε με θέματα που αφορούν στην Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, παρακαλούμε επικοινωνήστε είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@biofial.gr είτε στο fax 2310.754.929, υπ’ όψιν της κ. Φωτεινής Κ. Χατζηευστρατίου.

 

 

Leave a Reply