Νέα Προϊόντα

Υδραυλικές Ψαλιδωτές Ανυψωτικές Πλατφόρμες

BIOFIAL HYDRAULICS : 29 November, 2013 2:30 pm : Newsletter, Product

Η προϊοντική γκάμα της BIOFIAL εμπλουτίζεται με μια ακόμα σειρά προϊόντων. Πρόκειται για την νέα σειρά των νέων Ψαλιδωτών Πλατφορμών BIOFIAL, που περιλαμβάνει τα μοντέλα BH SL – 1 &         BH SL – 2. Τα δυο νέα μοντέλα ψαλιδωτών πλατφορμών (Scissor Lift Platform) κατακόρυφης κίνησης, μίας και δύο στάσεων αντίστοιχα, ενδείκνυνται για την μεταφορά φορτίων ή οχημάτων. Η BIOFIAL, μετά την ένταξη αυτής της νέας σειράς προϊόντων στην παραγωγή της, διαθέτει πλέον έναν ολοκληρωμένο κατάλογο υδραυλικών ανυψωτικών μηχανημάτων που μπορούν να καλύψουν την κάθε τυποποιημένη ή ειδικευμένη ανάγκη της αγοράς.

Read more…

Leave a response »

Σας παρουσιάζουμε την νεώτερη προσθήκη στην γκάμα προϊόντων της BIOFIAL HYDRAULICS, το Υδραυλικό Πλαίσιο Ανάρτησης BIOFIAL HYDRAULICS

BIOFIAL HYDRAULICS : 25 October, 2013 3:11 pm : Product

shaft-sassi-web

Αναπόσπαστο κομμάτι της κατασκευής ενός υδραυλικού ανελκυστήρα αποτελεί το υδραυλικό πλαίσιο ανάρτησης (το λεγόμενο σασί). Η BIOFIAL HYDRAULICS μετά από 40 χρόνια πορείας στον χώρο των υδραυλικών συστημάτων και θέλοντας να έχει την πλήρη εποπτεία καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία, εντάσσει στην γκάμα των προϊόντων της το «Υδραυλικό Πλαίσιο Ανάρτησης BIOFIAL». Η εταιρία διαθέτει πλέον την δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ένα πλήρες και ποιοτικό υδραυλικό σετ για ανελκυστήρες, που αποτελείται από τον κύλινδρο, την μονάδα ισχύος και το πλαίσιο ανάρτησης, τα οποία παράγει εξ ολοκλήρου η BIOFIAL HYDRAULICS.

Οι υπόλοιπες νέες σειρές προϊόντων είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας, όπως οι Υδραυλικοί Ανυψωτικοί Μηχανισμοί Αυτοκινήτων και οι Υδραυλικές Ψαλιδωτές Ανυψωτικές Πλατφόρμες.

Διαβάστε περισσότερα…

Leave a response »

Compact Ανελκυστήρες Φορτίων

BIOFIAL HYDRAULICS : 20 September, 2012 4:36 pm : Product, Διάφορα

Nέα Σειρά Προϊόντων:

Compact Ανελκυστήρες Φορτίων BIOFIAL:

Η ολοκληρωμένη λύση ανύψωσης φορτίων από την εταιρεία BIOFIAL.

Η εταιρεία BIOFIAL Α.Ε. εκτός από τα ποιοτικά υδραυλικά συστήματα ανύψωσης ανελκυστήρων (εμβολα και μονάδες ισχύος) που παράγει εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, σας παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων: τους “Compact Ανελκυστήρες Φορτίων BIOFIAL”! Η νέα σειρά προϊόντων αποτελεί μια αξιόπιστη ολοκληρωμένη λύση ανύψωσης φορτίων. Τα νέα προϊόντα συνίστανται ιδιαιτέρως για βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εμπορικά καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους, όπου υπάρχει ανάγκη για ανύψωση φορτίων που προσφέρει ανθεκτικότητα  και αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες λειτουργιάς και ασφάλεια κατά την χρήση.

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων, καθώς και για να πληρέστερη παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων πατήστε εδώ


Comments are closed