Εκδηλώσεις

Η εταιρία BIOFIAL A.E. συμμετέχει στο «2nd Family Business Forum» που διοργανώνει η KPMG Ελλάδος στις 12/04/2016

BIOFIAL HYDRAULICS : 8 April, 2016 3:06 pm : Διάφορα, Εκδηλώσεις

2ο Family Business Forum της KPMG

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η KPMG Ελλάδος διοργανώνει το «2nd Family Business Forum», το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα που διαπραγματεύεται αποκλειστικά θέματα Οικογενειακών Επιχειρήσεων. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες, μετόχους και μέλη διοικητικού συμβουλίου και στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων.

Την εταιρία BIOFIAL A.E. θα εκπροσωπήσει σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση η κ. Φωτεινή Κ. Χατζηευστρατίου, Οικονομική Διευθύντρια και Υπεύθυνη Εξαγωγών, ως διακεκριμένη ομιλήτρια.

Η κ. Χατζηευστρατίου θα συμμετέχει ενεργά σε  ένα εκ των δυο πάνελ συζητήσεων του συνεδρίου με τίτλο ”Coaching the young” το οποίο θα επικεντρωθεί στο θέμα της διαδοχής στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ζητώντας από τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες να απαντήσουν σε polls που θα γίνονται σε πραγματικό χρόνο και θέτουν καίρια ερωτήματα για την διαδικασία της διαδοχής.

 

Κεντρικοί ομιλητές του Φόρουμ

 

Το συνέδριο θα πλαισιωθεί από ομιλίες και συζητήσεις σε πάνελ επιφανών επιχειρηματιών και ιδιοκτητών μεγάλων Ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων, οι οποίοι αναλύσουν τα «φλέγοντα» ζητήματα για τις οικογενειακές επιχειρήσεις και για τις επιχειρήσεις οικογενειακής ιδιοκτησίας, ενώ θα παρουσιάσουν τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές επιχειρηματικές τάσεις, όπως Governance, Succession Planning Next Generation, Growth, Assurance και Exit Strategies.

 

Στα δύο πάνελ συζήτησης θα συμμετάσχουν οι επιχειρηματίες και μέλη οικογενειακών επιχειρήσεων

  • Φραγκίσκος Λεμονής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή, Καλογήρου Shoes 
  • Πλάτων Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος ΛΟΥΞ – Μαρλαφέκας Α.Ε.Β.Ε. και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας 
  • Νικόλαος Μπακατσέλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ 
  • Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Navigator Shipping Consultants LTD
  • Φωτεινή Χατζηευστρατίου, Οικονομική Διευθύντρια και Υπεύθυνη Εξαγωγών, Biofial A.E., Υδραυλικά Ανυψωτικά Συστήματα
  • Αλέξανδρος Χριστοδούλου, Διευθυντής Πωλήσεων, CHB Group.

 

Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε επιπλέον πληροφορίες για το φόρουμ.

Κατεβάστε εδώ το πρόγραμμα καθώς και την αίτηση συμμετοχής.

 

Leave a response »

H BIOFIAL A.E. βραβεύτηκε με το Βronze Αward της κατηγορίας “Top Industrial Company” των βραβείων Greek Exports Awards 2015

BIOFIAL HYDRAULICS : 15 December, 2015 5:20 pm : Newsletter, Εκδηλώσεις

 

BIOFIAL-AWARD-offset

 

Η Βιομηχανία Παράγωγης Υδραυλικών Συστημάτων Ανύψωσης BIOFIAL A.E. διακρίθηκε για τις επιδόσεις της στην ανάπτυξη εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας με το Bronze βραβείο της κατηγορίας «Top Industrial Export Company» στα φετινά Greek Exports Awards 2015. 

Η απονομή των βραβείων Greek Exports Awards 2015, τα οποία διοργάνωσαν για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την συνεδριακή Ethos Events S.A πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, με σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, που στηρίζουν ουσιαστικά την Ελληνική Οικονομία.

Το βραβείο παρέλαβε η Οικονομική Διευθύντρια και International Business Operations Coordinator της BIOFIAL A.E., κ. Φωτεινή K. Χατζηευστρατίου, η οποία δήλωσε: «Το βραβείο αυτό αποτελεί ηθική δικαίωση για τους ανθρώπους της εταιρίας ΒΙΟFIAL A.E. Ως εκ τούτου, είναι αφιερωμένο σε αυτούς που αποτελούν την ευέλικτη, αποτελεσματική και δεμένη ομάδα της. Οι εκπρόσωποι της διοίκησης της δεύτερης γενιάς της εταιρίας θα ήθελαν να επισημάνουν όμως, ότι το βραβείο αυτό πρωτίστως και δικαιωματικά ανήκει στον ιδρυτή της BIOFIAL Α.Ε., κ. Χατζηευστρατίου Α. Κωνσταντίνο. Οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν να ανταγωνιστούν πολυεθνικές εταιρίες άνισων μεγεθών, που προέρχονται από χώρες με ισχυρές οικονομίες και παράδοση στην βιομηχανική παραγωγή, γεγονός που κάνει τον ανταγωνισμό εξαιρετικά δύσκολο. Έχουν όμως να αντιμετωπίσουν έναν ακόμα σκληρότερο ανταγωνισμό: να ανταγωνιστούν και να ξεπεράσουν τον κακό τους εαυτό, την κακή φήμη που συνοδεύει δυστυχώς την χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Σε πείσμα όλων των παραπάνω, οι άνθρωποι της εταιρίας BIOFIAL Α.Ε. δεσμεύονται να συνεχίσουν την προσπάθεια να αντιμετωπίζουν αυτές τις αντιξοότητες και να αποδείξουν ότι ο καλός εαυτός της ελληνικής επιχείρησης και του έλληνα επιχειρηματία μπορεί να αντιστρέψει την αρνητική αυτή εικόνα και να προβάλει ότι πιο υγειές έχει να επιδείξει η ελληνική οικονομία: ελληνικά προϊόντα ποιότητας και επιχειρηματική ηθική και αξιοπρέπεια».

Η φιλοσοφία της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2015 είναι η επιβράβευση της Αριστείας στον τομέα των εξαγωγών του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου. Ως εκ τούτου, το βραβείο που απονεμήθηκε στην BIOFIAL Α.Ε. δικαιώνει την στρατηγική απόφαση της να επενδύσει στην εξωστρέφεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία, που ξεκίνησε την δραστηριότητα της πριν από τέσσερις δεκαετίες και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, σήμερα παράγει και διανέμει τα ποιοτικά και καινοτόμα υδραυλικά προϊόντα της σε 44 χώρες του κόσμου, στις πέντε ηπείρους, από την Ν. Ζηλανδία ως την Ινδία και από την Βραζιλία ως την Κίνα.

 Την απονομή των βραβείων, στην οποία απεύθυναν χαιρετισμό ο Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομίας κ. Ηλίας Ξανθάκος, ο ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείο κ. Θεοδόσιος Tάσιος, ο κ. Τζανέτος Καραντζής Πρόεδρος της Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων και ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης CEO της Ethos Media, παρουσίασε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άννα Μπουσδούκου, και παρακολούθησαν πάνω από 400 στελέχη της ελληνικής αγοράς.

 

Παρακολουθήστε την απονομή της BIOFIAL HYDRAULICS καθώς και φωτογραφίες της εκδήλωσης:

 

 

Αναδημοσίευση του Δελτίου Τύπου έγινε από τα ιστολόγια Thessbomb & Mywaypress.

Leave a response »

Υποψηφιότητα της BIOFIAL HYDRAULICS στα “Greek Export Awards 2015”

BIOFIAL HYDRAULICS : 8 December, 2015 4:23 pm : Διάφορα, Εκδηλώσεις

Gold

 

Με ιδιαίτερη χαρά η BIOFIAL HYDRAULICS σας ανακοινώνει ότι φέτος είναι υποψήφια στα σημαντικότερα βραβεία εξαγωγικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, τα “Greek Export Awards 2015”, στην κατηγορία Top Industrial Export Company, που διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία Ethos Events.

Μετά από 25ετή παρουσία στην παγκόσμια αγορά και έχοντας ενεργή δραστηριότητα σε πάνω από 44 χώρες παγκοσμίως, η συμμετοχή και μόνο, αλλά και το ενδεχόμενο διάκρισης, αποτελεί ηθική ανταμοιβή για τους ανθρώπους της BIOFIAL HYDRAULICS.

Η τελετή βράβευσης και οι ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel στην Athens, Greece, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων από την οικονομική και εμπορική σκηνή της χώρας.

Η BIOFIAL HYDRAULICS θα δώσει το παρών, συμμετέχοντας σε έναν θεσμό που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας, αλλά και στηρίζοντας την υποψηφιότητά της για μία διάκριση.

Αναμείνατε για περισσότερα νέα….

 

Δείτε εδώ το site της διοργάνωσης καθώς και την το δελτίο τύπου της συμμετοχής

Leave a response »

Η BIOFIAL προσκεκλημένη σε δεξίωση γνωριμίας επιχειρηματιών με τον νέο Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ, κ. Robert Sanders

BIOFIAL HYDRAULICS : 3 October, 2013 10:24 am : Διάφορα, Εκδηλώσεις

Την Τετάρτη 25.09.13 ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κ. Robert Sanders, παρέθεσε δεξίωση στην προξενική κατοικία του, με προσκεκλημένους επιχειρηματίες της πόλης, σε με φιλική βραδιά γνωριμίας με το θέμα της κουλτούρα της επιχειρηματικότητας στο επίκεντρο. 

 Η BIOFIAL HYDRAULICS ήταν μεταξύ των επιλεγμένων επιχειρήσεων που προσεκλήθησαν από τις προξενικές αρχές και εκπροσωπήθηκε από την κ. Χατζηευστρατίου Φωτεινή.

Leave a response »

Πανελλήνιο Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας

BIOFIAL HYDRAULICS : 14 January, 2013 9:32 am : Διάφορα, Εκδηλώσεις

Συμμετοχή της κα Χατζηευστρατίου Κ. Φωτεινής εκ μέρους της BIOFIAL A.E. στο Πανελλήνιο Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στις 14.01.2013

 H επιχειρηματίας, οικονομική διευθύντρια της εταιρείας BIOFIAL A.E., κα Χατζηευστρατίου Κ. Φωτεινή συμμετείχε στο διήμερο Πανελλήνιο Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας με θέμα «Επιχειρηματικότητα … Από τη θεωρία στην πράξη» που διοργάνωσε η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Αλεξάνδρειου Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο Mediterranean Palace Hotel την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 . Η κα Χατζηευστρατίου εκ μέρους της BIOFIAL ήταν προσκεκλημένη στο συμπόσιο ως ομιλήτρια και αναφέρθηκε εκτενώς στην γυναίκεια επιχειρηματικότητα με την βιωματική εισήγηση της ««Νέα Γυναίκα Επιχειρηματίας: To be or not to be?» . Το συμπόσιο πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, επιχειρηματιών, μελών της Διοίκησης, και εκπαιδευτικών του Αλεξάνδρειου ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης καθώς και παρουσία μεγάλου αριθμού φοιτητών και αποφοίτων πανεπιστημίων, ΑΤΕΙ και ιδιωτικών κολεγίων.

Σε αυτό το σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την ηλεκτρονική δημοσίευση της εκδήλωσης με φωτογραφικό υλικό.

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και την εισήγηση της κα. Χατζηευστρατίου.


 

Leave a response »

Επίσκεψη ΙΕΚ Νεαπόλεως στις Εγκαταστάσεις της BIOFIAL

BIOFIAL HYDRAULICS : 29 July, 2009 9:29 am : Εκδηλώσεις

Μαθήματα δεν γίνονται μόνο στις σχολικές τάξεις!
Στιγμιότυπα από εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών του τμήματος
τεχνικών ανελκυστήρων του ΙΕΚ Νεαπολέως, στις εγκαταστάσεις της BIOFIAL.


Επίσκεψη I.E.K. 2009

Επίσκεψη I.E.K. 2007

Leave a response »