Υπηρεσίες

Η BIOFIAL έχοντας εμπειρία και τεχνογνωσία 40 χρόνων μπορεί να αναλάβει την μελέτη, τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και την κατασκευή πάσης φύσεως υδραυλικού κυλίνδρου, υδραυλικού συγκροτήματος και συγκεκριμένων ολοκληρωμένων υδραυλικών μηχανημάτων ανύψωσης φορτίου/οχημάτων

[tab name=”Μελέτη – Σχεδίαση”]

Η μελέτη του κάθε υδραυλικού project γίνετε κατόπιν ενημέρωσης του τεχνικού τμήματος για τις απαιτήσεις της εκάστοτε εφαρμογής και είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα που παρέχονται από τον πελάτη.

Η υψηλή τεχνογνωσία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό επιτρέπουν στην BIOFIAL να προσφέρει εμπεριστατωμένες, ασφαλείς, εργονομικές και ανταγωνιστικές λύσεις για κάθε δυνατή εφαρμογή υδραυλικών συστημάτων. Επίσης, κατόπιν μελέτης, προσφέρει  εναλλακτικές προτάσεις ακόμα και για τα πιο απαιτητικά project, έχοντας πάντα σαν γνώμονα την αρμονική συνύπαρξη της τεχνολογίας με την ασφάλεια και την ποιότητα.

Η μακροχρόνια, απευθείας συνεργασία της εταιρίας με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε πρώτες ύλες και εξαρτημάτων υψηλών προδιαγραφών και ανώτατων ποιοτικών χαρακτηριστικών και εγγυάται κατ’ αυτόν τον τρόπο την τελική ποιότητα και ανθεκτικότητα του τελικού παραγόμενου προϊόντος.

Έτσι λοιπόν, η εταιρία BIOFIAL HYDRAULICS, χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις πλέον ασφαλείς και επώνυμες πρώτες ύλες, έχει στο ανθρώπινο δυναμικό μόνο καταρτισμένο με πολυετή εμπειρία προσωπικό, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο από αξιόπιστους εγχώριους και μη συνεργάτες και έχοντας 40 χρόνια εμπειρία πάνω στα υδραυλικά συστήματα και τους υδραυλικούς κυλίνδρους, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τους πολυάριθμους πελάτες της από είκοσι επτά και πλέον χώρες, που την εμπιστεύονται τέσσερις δεκαετίες.

Πρωταρχικός στόχος της BIOFIAL είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, στόχο που υπηρετεί με συνεπεία από την αρχική ζήτηση έως την τελική παράδοση της κάθε παραγγελίας, αλλά και με το after-sale service που προσφέρει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κάθε αίτημα προσφοράς εξετάζεται μεμονωμένα και διεξοδικά, βάσει των δεδομένων του πελάτη. Δεν είναι τυχαίο ότι στο δίκτυο πελατών μας συγκαταλέγονται οι πιο εξειδικευμένες εταιρίες υδραυλικών εφαρμογών του ελλαδικού και του παγκοσμίου χώρου.

[/tab] [tab name=”Υποστήριξη”]

Όλα τα εξαρτήματα της εταιρίας μας είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ευκολία συντήρησης, αντικατάστασης αλλά και παραμετροποίησης. Υποστηρίζουμε κάθε τελικό προϊόν, παρέχοντας συμβουλευτική και προσφέροντας από απλά ανταλλακτικά, μέχρι τροποποιήσεις και επί τόπου τεχνική παρέμβαση.

Στο αρχείο της εταιρίας διατηρούνται αναλυτικά όλα τα τεχνικά στοιχεία και τα σχέδια από κάθε κατασκευή και διατίθεται άριστη ιχνηλασιμότητα των προϊόντων, συνθήκες που εγγυούνται ότι οποιαδήποτε αναγκαία ή μη τροποποίηση θα μπορέσει να επιτευχτεί άμεσα και με τις ίδιες προδιαγραφές που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή.

Τα όσα αναφέρονται παραπάνω μπορούν να πιστοποιήσουν οι χιλιάδες πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν επί σαράντα χρόνια και η BIOFIAL HYDRAULICS ανταποδώσαμε αυτή την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο μέγιστο δυνατό βαθμό, εκπληρώνοντας τις πιο υψηλές προσδοκίες τους ή ακόμα και ξεπερνώντας τις.

[/tab] [tab name=”Κατεργασίες”]

Εκτός από μελέτη και κατασκευή υδραυλικών συστημάτων η BIOFIAL μπορεί να αναλάβει και ειδικές κατεργασίες τόρνευσης, λείανσης, διάτρησης και επιχρωμίωσης.

Κατεργασίες τόρνευσης

  • Τόρνευση τεμαχίων μήκους έως 12 μέτρα, με κατεργασίες στα άκρα του τεμαχίου, σε μήκος κατεργασίας 2 μέτρων εκατέρωθεν, για εξωτερικές διαμέτρους έως Ø170mm, σε CNC τόρνους.
  • Τόρνευση τεμαχίων μήκους έως 8 μέτρα σε όλο το μήκος του τεμαχίου, για εξωτερικές διαμέτρους έως Ø500mm, σε ημιαυτόματο τόρνο (μέγιστη διάμετρος τεμαχίου Ø800).
  • Τόρνευση τεμαχίων μήκους έως 12 μέτρα, με κατεργασίες στα άκρα του τεμαχίου, μήκος κατεργασίας 1 μέτρο εκατέρωθεν, για εξωτερικές διαμέτρους έως Ø300mm, σε ημιαυτόματο τόρνο.
  • Τόρνευση τεμαχίων διαμέτρων έως Ø200, μήκους έως 2 μέτρα, διαμόρφωση εσωτερικά ή εξωτερικά, σπειρώματα και διαβαθμίσεις και στα δύο άκρα εκατέρωθεν.

Κατεργασίες λείανσης

  • Λείανση τεμαχίων χωρίς εξωτερικές διαβαθμίσεις, μήκους έως 12 μέτρα ,για διαμέτρους έως Ø250mm.
  • Λείανση τεμαχίων μήκους έως 3 μέτρα και για εξωτερικές διαμέτρους έως Ø350mm.

Κατεργασίες εσωτερικού ρεκτιφιέ

  • Κατεργασίες εσωτερικού ρεκτιφιέ έως Ø300 και σε μήκη έως 3 μέτρα.

Κατεργασίες διάτρησης

  • Κατεργασίες διάτρησης σωλήνων εσωτερικής διαμέτρου έως Ø200 και για μήκος 3 μέτρα.

 Κατεργασίες επιχρωμίωσης

  • Κατεργασίες επιχρωμίωσης σε διαμέτρους έως Ø500 και σε μήκη έως 5 μέτρα εκατέρωθεν.

[/tab] [tab name=”Εκπαίδευση”]

Η BIOFIAL HYDRAULICS μπορεί να προσφέρει, κατόπιν ζήτησης από τους πελάτες και συνεργάτες της, εκπαίδευση για θέματα που εμπίπτουν στο αντικείμενο δραστηριοποίησης, στην γνώση και στην εμπειρία της πάνω στην υδραυλική τεχνολογία.

Έχοντας την τεχνική εμπειρία και τεχνογνωσία της 4ης συνεχόμενης δεκαετίας λειτουργίας της, η BIOFIAL HYDRAULICS μπορεί να παρέχει εξιδανικευμένη εκπαίδευση για τις τεχνικές εγκατάστασης και συναρμολόγησης των υδραυλικών ανελκυστήρων.

Οι νέες καινοτομίες στον τομέα των υδραυλικών ανελκυστήρων, οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην εγκατάσταση κάθε τύπου υδραυλικού ανελκυστήρα, οι μέθοδοι τοποθέτησης και ελέγχου των βαλβίδων, η συναρμολόγηση διαιρούμενων κυλίνδρων και πολλά ακόμη τεχνικά πεδία, αποτελούν τον πυρήνα αυτών των εκπαιδευτικών ενημερώσεων.

Ακόμη, πλήρης οδηγίες για την ορθή τοποθέτηση των στεγανών των κυλίνδρων, για τους απλούς, τους διαιρούμενους και τους τηλεσκοπικούς, είναι διαθέσιμες.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσει κανείς αυτές τις πληροφορίες, αλλά λαμβάνοντας την σωστή πληροφόρηση από έναν ειδικευμένο φορέα όπως η BIOFIAL HYDRAULICS, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η συνεχή υποστήριξη σε κάθε στάδιο της εγκατάστασης, χωρίς ρίσκο και ανεπιθύμητες συνέπειες.

[/tab] [end_tabset]

Leave a Reply