Ενέργιες Προστασίας Έναντι Στο COVID-19 Βάσει Νέων Μέτρων

[POLYLANG]

Αξιότιμοι συνεργάτες,

Στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας των ανθρώπων της εταιρίας μας και όλων των συνεργατών μας έναντι της μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 και σύμφωνα πάντα με τη νέα νομοθεσία, σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 08/11/2021 η είσοδος στις εγκαταστάσεις μας θα γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, μαζί με την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Όσοι συνεργάτες είναι ανεμβολίαστοι ή μη κάτοχοι πιστοποιητικού νόσησης θα εισέρχονται με την προσκόμιση αρνητικού PCR Mοριακού ή Rapid Τest που θα έχει πραγματοποιηθεί έως 48 ώρες πριν την προσέλευση τους στις εγκαταστάσεις μας.

Η συνεχής και ορθή χρήση της μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, είναι σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο εντός των χώρων μας.

Ακόμα, για την ασφάλεια και προστασία όλων μας, σας προτρέπουμε να επικοινωνούμε κυρίως τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τα μέσα που παρέχει η σύγχρονη τηλεπικοινωνιακή τεχνολογία και μόνο αν κρίνεται πραγματικά αναγκαίο να πραγματοποιούνται μεταξύ μας δια ζώσης συναντήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλείστε να ενημερώνετε τηλεφωνικά πριν την προσέλευση σας, ώστε να οριστεί ραντεβού για τη φυσική παρουσία σας στον χώρο, τηρουμένων πάντα όλων των υποχρεωτικών μέτρων προστασίας.

Ελπίζουμε στην γρήγορη βελτίωση της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να συμβάλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.

Η ομάδα της BIOFIAL 

Posted in Uncategorized.

Αφήστε μια απάντηση