Η BIOFIAL HYDRAULICS συμμετέχει στον 4ο υπερμαραθώνιο Β. Ελλάδας “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”

 

Στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας μας και θέλοντας να ενισχύσουμε το φιλανθρωπικό έργο της πόλης μας, η ομάδα της BIOFIAL HYDRAULICS θα συμμετέχει στο 4ο Υπερμαραθώνιο Βορείου Ελλάδας “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”.

Το “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” είναι ο πρώτος, μεγαλύτερος και μοναδικός υπερμαραθώνιος στη Β. Ελλάδα που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς φέτος διεξάγεται για 4η  συνεχόμενη χρονιά το τριήμερο από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Είναι ένας αγώνας διάρκειας 50 ωρών αποκλειστικά για καλό σκοπό, δηλαδή ένας αγώνας χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό, του οποίου τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα (0,5€ / χλμ) για να στηριχθεί το έργο ιδρυμάτων και συλλόγων κοινωνικής αρωγής της Θεσσαλονίκης.

Όλοι μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. στη Νέα Παραλία.

Τα έσοδα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι συμμετέχοντες, είτε τρέξουν, είτε περπατήσουν, θα πάνε για την ενίσχυση των συλλόγων «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης» και «Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο», ενώ θα διατεθούν και για τις εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του «Όλοι μαζί μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από 1 έως 101 ετών!

Η BIOFIAL HYDRAULICS στηρίζοντας ενεργά τα τελευταία χρόνια το έργο του σωματείου «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης» ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση-πρόκληση και θα συμμετέχει με ομάδα 25 ατόμων.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site.

Για το σωματείο «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης» μπορείτε να ενημερωθείτε σε αυτό το link και στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

Posted in Διάφορα, Εκδηλώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *