Συμμετοχή της BIOFIAL HYDRAULICS στην Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων INTERLIFT 2017

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία BIOFIAL HYDRAULICS θα παραστεί στην μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη διεθνή έκθεση στον κλάδο τον ανελκυστήρων, την INTERLIFT 2017, στο Augsburg της Γερμανίας.

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 17.10.17 έως την Παρασκευή 20.10.17 στο εκθεσιακό κέντρο Augsburg Trade Fair Centre και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 09:00 μέχρι 18:00. Η ομάδα της BIOFIAL HYDRAULICS θα υποδεχτεί τους διεθνής πελάτες και συνεργάτες της στο περίπτερο της, όπως κάθε φορά. 

 

Όλες οι πρωτοπόρες και δυναμικές επιχειρήσεις της διεθνής κοινότητας του κάδου των ανελκυστήρων θα δώσουν το παρόν στο Augsburg της Γερμανίας. Με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες από 100 χώρες και 55% από αυτών να προέρχονται από χώρες εκτός της Γερμανίας, η INTERLIFT θα εκφράσει τον παλμό της διεθνούς αγοράς ανελκυστήρων για τέσσερις συνεχόμενες μέρες τον Οκτώβριο. Περισσότεροι από 550 εκθέτες από πλέον 40 χώρες (70% εκ των οποίων εκτός Γερμανίας) θα εκθέσουν τις καινοτομίες και όλες τις νέες τεχνολογίες του κλάδου των ανελκυστήρων σε 43.000 τμ. εκθεσιακού χώρου. H BIOFIAL HYDRAULICS αποδεχόμενη την πρόκληση της συμμέτοχης σε μια τόσο σημαντική διεθνή διοργάνωση, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά όλους τους διεθνής πελάτες και συνεργάτες της! 

 

 

Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε εκ των προτέρων ραντεβού με τους εκπροσώπους της εταιρίας στην έκθεση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρία μας. Θα είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Επίσης μπορείτε να οργανώσετε τον ραντεβού σας και on-line μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας σε αυτό το link.  

 

 

Η ομάδα της BIOFIAL HYDRAULICS θα βρίσκεται στο Hall 5 / Stand 5030 όπου θα υποδέχεται όλους τους επισκέπτες της και θα παρουσιάζει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

 

Σας περιμένουμε!

 

Posted in Newsletter, Διάφορα, Εκθέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *