Εκθέσεις

Δυναμική παρουσία της BIOFIAL HYDRAULICS στην Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων INTERLIFT 2017 στη Γερμανία

admin : 9 November, 2017 5:12 pm : Newsletter, Διάφορα, Εκθέσεις

 

Με δυναμική παρουσία συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη φορά η BIOFIAL HYDRAULICS στην Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων INTERLIFT 2017, που διοργανώθηκε στο Augsburg της Γερμανίας από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου 2017.

Η ομάδα της εταιρίας BIOFIAL HYDRAULICS, υποδέχτηκε τους διεθνής πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες της στο εντυπωσιακό περίπτερο της. Εκεί, πέραν των ποιοτικών υδραυλικών προϊόντων για την βιομηχανία των ανελκυστήρων, που σχεδιάζει και παράγει εξ ολοκλήρου η εταιρία τα τελευταία σαράντα πέντε χρόνια, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν έναν καινοτόμο υδραυλικό ανελκυστήρα μεταφοράς φορτιού, βαριάς χρήσης, εν πλήρη λειτουργία, ο οποίος, αν και κατασκευασμένος σε κλίμακα για τις ανάγκες της έκθεσης. Το συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργούσε αδιάλειπτα με δυο αντικριστούς υδραυλικούς τηλεσκοπικούς συγχρονισμένους κυλίνδρους και διέθετε οδήγηση μέσω inverter που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και αυξάνει  την συνολική απόδοση του ανελκυστήρα.

Τα προϊόντα της BIOFIAL HYDRAULICS προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών εταιριών και επαγγελματιών από κάθε χώρα του κόσμου, ιδιαίτερα δε αυτών των αναπτυσσόμενων ή αναδυόμενων οικονομίων της Νότιας Αμερικής, που αναζητούσαν ποιοτικές λύσεις οριζόντιας μεταφοράς με υδραυλική οδήγηση, καθώς και από εκπροσώπους του υπάρχον διεθνές πελατολόγιου της εταιρίας, η οποία εξάγει τα προϊόντα της εδώ και δυο δεκαετίες, σε περισσότερες από 50 χώρες της υφηλίου.

 

IMG_20171017_094716B
2
7
20171017_111311_B

 

Όλες οι πρωτοπόρες και δυναμικές επιχειρήσεις της διεθνούς κοινότητας του κλάδου των ανελκυστήρων έδωσαν το παρόν στο Augsburg της Γερμανίας, μιας και αποτελεί την μεγαλύτερη και σημαντικότερη διετή διοργάνωση του κλάδου παγκοσμίως. Με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες από 100 χώρες και σχεδόν το 60% αυτών να προέρχονται από χώρες εκτός της Γερμανίας, η INTERLIFT διαχρονικά αποτυπώνει τον παλμό της διεθνούς αγοράς ανελκυστήρων. Περισσότεροι από 550 εκθέτες από πλέον 40 χώρες (70% εκ των οποίων εκτός Γερμανίας) παρουσίασαν καινοτομίες και όλες τις νέες τεχνολογίες του κλάδου σε 43.000 τμ. εκθεσιακού χώρου.

Η Ελλάδα, κατέχοντας υψηλή θέση στον παγκόσμιο βιομηχανικό κλάδο των ανελκυστήρων, συμμετείχε με πλήθος εταιριών, οι περισσότερες από τις οποίες αναπτύσσουν έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Ως εκ τούτου, η εταιρία BIOFIAL HYDRAULICS δεν θα μπορούσε παρά να αποδεχτεί την πρόκληση της συμμέτοχης της σε μια τόσο σημαντική διεθνή διοργάνωση.

 

Leave a response »

Συμμετοχή της BIOFIAL HYDRAULICS στην Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων INTERLIFT 2017

admin : 27 September, 2017 3:37 pm : Newsletter, Διάφορα, Εκθέσεις

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία BIOFIAL HYDRAULICS θα παραστεί στην μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη διεθνή έκθεση στον κλάδο τον ανελκυστήρων, την INTERLIFT 2017, στο Augsburg της Γερμανίας.

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 17.10.17 έως την Παρασκευή 20.10.17 στο εκθεσιακό κέντρο Augsburg Trade Fair Centre και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 09:00 μέχρι 18:00. Η ομάδα της BIOFIAL HYDRAULICS θα υποδεχτεί τους διεθνής πελάτες και συνεργάτες της στο περίπτερο της, όπως κάθε φορά. 

 

Όλες οι πρωτοπόρες και δυναμικές επιχειρήσεις της διεθνής κοινότητας του κάδου των ανελκυστήρων θα δώσουν το παρόν στο Augsburg της Γερμανίας. Με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες από 100 χώρες και 55% από αυτών να προέρχονται από χώρες εκτός της Γερμανίας, η INTERLIFT θα εκφράσει τον παλμό της διεθνούς αγοράς ανελκυστήρων για τέσσερις συνεχόμενες μέρες τον Οκτώβριο. Περισσότεροι από 550 εκθέτες από πλέον 40 χώρες (70% εκ των οποίων εκτός Γερμανίας) θα εκθέσουν τις καινοτομίες και όλες τις νέες τεχνολογίες του κλάδου των ανελκυστήρων σε 43.000 τμ. εκθεσιακού χώρου. H BIOFIAL HYDRAULICS αποδεχόμενη την πρόκληση της συμμέτοχης σε μια τόσο σημαντική διεθνή διοργάνωση, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά όλους τους διεθνής πελάτες και συνεργάτες της! 

 

 

Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε εκ των προτέρων ραντεβού με τους εκπροσώπους της εταιρίας στην έκθεση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρία μας. Θα είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Επίσης μπορείτε να οργανώσετε τον ραντεβού σας και on-line μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας σε αυτό το link.  

 

 

Η ομάδα της BIOFIAL HYDRAULICS θα βρίσκεται στο Hall 5 / Stand 5030 όπου θα υποδέχεται όλους τους επισκέπτες της και θα παρουσιάζει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

 

Σας περιμένουμε!

 

Leave a response »

Η συμμετοχή της BIOFIAL HYDRAULICS στην Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων INTERLIFT 2015 στο Augsburg της Γερμανίας

admin : 21 October, 2015 4:36 pm : Newsletter, Διάφορα, Εκθέσεις

201
1
308
303

 

Για τρίτη συνεχόμενη φορά η BIOFIAL HYDRAULICS συμμετείχε στην σημαντική διεθνή διοργάνωση της παγκόσμιας βιομηχανίας των ανελκυστήρων, την INTERLIFT 2015 που πραγματοποιήθηκε στις 13 με 16 Οκτωβρίου στο Augsburg της Γερμανίας. Η συμμετοχή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε αρμονία με την συνολική εικόνα της εταιρίας.

Η ομάδα της BIOFIAL HYDRAULICS παρουσίασε την πλήρη σειρά των ποιοτικών υδραυλικών προϊόντων της και τις ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις που διαθέτει, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών διεθνών επισκεπτών και δέχτηκε μόνο θετικά σχόλια για την συνολική παρουσία της. Εφαρμόζοντας τις πλέον καινοτόμες εφαρμογές για την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την αύξηση της απόδοσης των υδραυλικών ανελκυστήρων, οι διεθνείς επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να παρατηρήσουν την λειτουργία ενός ανελκυστήρα σε κλίμακα, εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο από την BIOFIAL HYDRAULICS, ο οποίος αποτελούνταν από τηλεσκοπικό έμβολο δύο επιπέδων, μονάδα ισχύος με inverter και πλαίσιο ανάρτησης.

Οι τέσσερις μέρες της σημαντικότατης αυτής διοργάνωσης σηματοδοτήθηκαν από πολλούς διεθνείς επισκέπτες, πολλά επαγγελματικά ραντεβού, πολλές ώρες ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής συζήτησης, πολλές νέες ιδέες και ακόμα περισσότερα σχέδια για το προσεχές μέλλον. Για μία ακόμη φορά η έκθεση αποτέλεσε μία εμπειρία που απολαύσαμε, μιας και μας έδωσε την δυνατότητα να συναντήσουμε σε αυτοπροσώπως χρόνιους συνεργάτες μας και να αναπτύξουμε περαιτέρω τις επαγγελματικές μας σχέσεις με δυνητικούς πελάτες από διάφορες χώρες του κόσμου.    

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καθέναν από εσάς που μας επισκέφτηκε για ακόμα μια φορά στην διεθνή έκθεση INTERLIFT 2015 στην Γερμανία! Ευχαριστούμε ακόμη τους παγκόσμιους συνεργάτες μας, υφιστάμενους αλλά και δυνητικούς, πελάτες και προμηθευτές που μας τίμησαν με την παρουσία τους για ακόμη έναν χρόνο, δεδομένου ότι η άμεση και προσωπική επικοινωνία αποτελεί βασική προτεραιότητα για την BIOFIAL HYDRAULICS. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τα θετικά σας σχόλια, τη συνεχή στήριξη που εκφράζετε με την προτίμηση σας προς την εταιρία μας, αλλά και που μοιράζεστε με εμάς τις ιδέες και τις προσδοκίες σας. Πρωτίστως σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο έργο μας, η οποία μας τιμά ιδιαίτερα!  

Ανανεώνουμε το διεθνές μας ραντεβού για την έκθεση INTERLIFT 2017, αλλά ευελπιστούμε να ξανασυναντηθούμε νωρίτερα στο επόμενη παγκόσμια διοργάνωση για τους ανελκυστήρες που θα παραβρεθεί η BIOFIAL HYDRAULICS. Μείνετε ενήμεροι στο www.biofial.gr !

Το να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες αποτελεί πρόκληση για την BIOFIAL HYDRAULICS. Για τον λόγο αυτό θα είμαστε στην διάθεσή σας για να σας παρέχουμε τις πιο ποιοτικές λύσεις στον τομέα των υδραυλικών ανελκυστήρων και όλων των υδραυλικών εφαρμογών, σε συνδυασμό με την άμεση και προσιτή εξυπηρέτηση που πάντα παρέχουμε. 

Σας ευχαριστούμε!

Η ομάδα της BIOFIAL HYDRAULICS

 

 

 

Αναδημοσίευση του Δελτίου Τύπου έγινε από τα ιστολόγια ThessbombMywaypress & Ελεύθερη Ζώνη.

Leave a response »

INTERLIFT 2015: Day three – the international elevator industry is meeting in Augsburg – Germany

admin : 16 October, 2015 10:33 am : Newsletter, Διάφορα, Εκθέσεις

The third day of the INTERLIFT 2015 international exhibition was very busy for BIOFIAL HYDRAULICS! Too many appointments, too many visitors, too many hours of interesting discussions. 

Honored by the trust of our existing customers, satisfied by the intense interest shown by the new business contacts and pleased by the positive feedback received, with new ideas and new plans in its agenda, BIOFIAL HYDRAULICS team will also be in your disposal today, the last day of INTERLIFT 2015 International Elevator Exhibition, at Hall 5 – Stand 5160!

Are you ready for the last day? BIOFIAL HYDRAULICS team is certainly is….

Leave a response »

INTERLIFT 2015 Exhibition Opening Day

admin : 12 October, 2015 4:03 pm : Διάφορα, Εκθέσεις
Once more BIOFIAL HYRDAULICS participates in Europe’s most important exhibition of the Elevator Industry, the INTERLIFT 2015! 

BIOFIAL HYDRAULICS team is in Augsburg-Germany is exhibiting its premium quality products in the INTERLIFT 2015 Exhibition, anticipating for our foreign customers and cooperators in Hall 5 / Stand 5160.

Interlift-2015-Openning
Leave a response »

Η δεύτερη επιτυχής συμμετοχή της BIOFIAL HYDRAULICS στην έκθεση INTERLIFT 2013

admin : 22 October, 2013 1:15 pm : Διάφορα, Εκθέσεις

Για δεύτερη φορά η BIOFIAL HYDRAULICS συμμετείχε στην κορυφαία Ευρωπαϊκή Β2Β έκθεση για την βιομηχανία των ανελκυστήρων, την INTERLIFT 2013! Η συμμετοχή της BIOFIAL HYDRAULICS μπορεί να ήταν διακριτική, όπως άλλωστε αρμόζει και στο προφίλ της εταιρίας, αλλά ταυτόχρονα συνεπής, φιλική και επιτυχής. Η ομάδα μας παρουσίασε στην INTERLIFT 2013 τα νέα προϊόντα της BIOFIAL HYRDAULICS, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού διεθνών επισκεπτών αλλά και λαμβάνοντας ποικίλα εποικοδομητικά σχόλια.

Συνεπώς η BIOFIAL HYRDAULICS θα ήθελε να ευχαριστήσει καθένα επισκέπτη της στην διεθνή έκθεση INTERLIFT 2013 στο Augsburg της Γερμανίας από τις 15 έως τις 18 Οκτωβρίου στο περίπτερό μας Νο 7157, που βρισκόταν στην αίθουσα 7. Για άλλη μια φορά η έκθεση ήταν μια υπέροχη εμπειρία, διότι μας έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσουμε διάφορες εταιρίες σε παγκόσμια κλίμακα με φρέσκες ιδέες και νέα σχέδια. 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους διεθνής μας συνεργάτες, υφιστάμενους και πιθανούς, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αυτή τη χρονιά, καθώς η προσωπική και άμεση επικοινωνία είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα στην BIOFIAL HYDRAULICS.

Ανανεώνουμε τη δέσμευση μας να συμμετέχουμε στην INTERLIFT 2015, αλλά ελπίζουμε να σας συναντήσουμε πρωτύτερα στην επόμενη μεγάλη διεθνή έκθεση όπου θα συμμετάσχει η BIOFIAL HYDRAULICS! Έως τότε, η BIOFIAL HYDRAULICS είναι πάντα στην διάθεση σας για να σας παρέχει της πιο ποιοτικές υδραυλικές ανυψωτικές λύσεις, την πιο έγκαιρη και προσιτή συνδρομή, σε συνδυασμό με τους πιο ανταγωνιστικούς οικονομικούς όρους.

Φωτογραφικό αρχείο της έκθεσης INTERLIFT 2013

Εικονική περιήγηση στο περίπτερο της BIOFIAL HYDRAULICS.

 

Leave a response »

Τα προϊόντα της BIOFIAL HYDRAULICS παρουσιάζονται από τους πελάτες μας στην INTERLIFT 2013

admin : 17 October, 2013 7:31 pm : Διάφορα, Εκθέσεις

Στην έκθεση INTELIFT 2013 στο Augsburg-Γερμανία, τα ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα της BIOFIAL HYDRAULICS δεν εμφανίζονται μόνο στο περίπτερο μας (No.7154)! Χιλιάδες διεθνής επισκέπτες από όλο τον κόσμο μπορούν να βρουν τα προϊόντα της BIOFIAL HYDRAULICS στα περίπτερα των συνεργατών μας! Αναφορικά, η κορυφαία κατασκευαστική εταιρία ανελκυστήρων της Βοσνίας EURO PROST και η νέα βελγική εταιρία GLOBALE LIFT, παρουσιάζουν στην INTERLIFT 2013 λύσεις για οικιακούς ανελκυστήρες με έμβολο και μονάδα ισχύος της BIOFIAL HYDRAULICS! Ευχόμαστε στους εταίρους μας EURO PROST και GLOBALE LIFT κάθε επιτυχία!

Europrost A        Europrost B

Leave a response »

Πρώτη μέρα στην INTERLIFT 2013

admin : 15 October, 2013 10:36 am : Διάφορα, Εκθέσεις

Για μια ακόμη φορά η BIOFIAL HYRDAULICS συμμετέχει στην πιο σημαντική έκθεση της Ευρώπης για τη βιομηχανία ανυψωτικών μηχανημάτων, INTERLIFT 2013!
Η ομάδα της BIOFIAL HYDRAULICS είναι στο  Άουγκσμπουργκ, της Γερμανίας και δίνει το παρών στην διεθνή έκθεση INTERLIFT 2013, παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα μας και να αναμένοντας τους ξένους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες μας, στο περίπτερο 7154 / αίθουσα 7. Μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω το περίπτερό μας στην έκθεση όπως και ορισμένους από τους εκπροσώπους μας που βρίσκονται εκεί.

Να είστε όλοι εκεί μαζί μας!
Leave a response »

INTERLIFT 2013

admin : 23 July, 2013 2:05 pm : Διάφορα, Εκθέσεις

H BIOFIAL A.E. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ INTERLIFT 2013 ΣΤΟ AUGSBURG ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 Η Βιομηχανία Υδραυλικών Συστημάτων Ανύψωσης BIOFIAL A.E. για άλλη μία χρονιά και μένοντας πιστή στο ραντεβού της με τους διεθνείς πελάτες και συνεργάτες της, θα συμμετέχει στην σημαντικότερη για την βιομηχανία ανελκυστήρων ευρωπαϊκή έκθεση INTERLIFT 2013 στο Augsburg της Γερμανίας, που θα διεξαχθεί από τις 15 ως 18 Οκτωβρίου 2013.

 Η φετινή συμμετοχή αποτελεί ορόσημο για την BIOFIAL, διότι μας δίνετε η ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε για πρώτη φορά επισήμως, τη νέα γκάμα προϊόντων, που αποτελείται από τις εξής νέες σειρές:

  • τους «Compact Υδραυλικούς Ανελκυστήρες Φορτίων BCT & BCF»,
  • τους «Υδραυλικούς Ανυψωτικούς Μηχανισμούς Αυτοκίνητων BH-CD & BH-CLD»,
  • τις «Ψαλιδωτές Πλατφόρμες Φορτίων & Αυτοκίνητων»
  • τα «Πλαίσια Ανάρτησης Υδραυλικών Ανελκυστήρων (σασί) BLHI-6, BLHI-10 & BLHI-13».

 Επίσης, αυτή τη χρονιά η BIOFIAL και οι άνθρωποι της γιορτάζουν μαζί με όλους τους πελάτες και συνεργάτες τους, το 40ο έτος της επιχειρηματικής πορείας τους στην ελληνική αγορά, αλλά και την 23χρονη παρουσία τους στην διεθνή αγορά. Έχοντας εδραιωθεί στην ελληνική και ευρωπαϊκή περιφέρεια, η BIOFIAL στρέφετε πλέον ακόμα πιο δυναμικά σε νέες υπερατλαντικές αγορές, όπως αυτές τις Ινδίας, της Αργεντινής, του Σουλτανάτου του Ομάν, του Καναδά κα άλλων, διατηρώντας πάντα τα υψηλότατα κριτήρια της ποιότητας των προϊόντων της και της άψογης προσωπικής εξυπηρέτησης.

 Για επιπλέον στοιχεία σχετικά με την έκθεση INTERLIFT 2013 μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.interlift.de, καθώς και να επικοινωνήσετε με την απευθείας με την εταιρεία BIOFIAL. Η κυρία  Λεονταρίδου Βασιλική (imports-exports@biofial.gr) θα είναι στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει.

Το επόμενο διεθνές ραντεβού μας ορίζετε, λοιπόν, για τις 15 με 18 Οκτωβρίου 2013, στο Augsburg της Γερμανίας (Hall 7 – Stand 7154 / Messezentrum Augsburg), οπού η καρδιά της παγκόσμιας βιομηχανίας ανελκυστήρων θα χτυπά δυνατά! Σας περιμένουμε…

 

 

 

 

Comments are closed

12th ASANSOR ISTANBUL 2011 – ΤΟΥΡΚΙΑ

admin : 25 April, 2011 12:48 pm : Διάφορα, Εκθέσεις

 

H BIOFIAL συμμετείχε με επιτυχία στην 12η Διεθνή Έκθεση ASANSOR ISTANBUL 2011 που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Μία από της πλέον διαδεδομένες εκθέσεις της ανατολικής Ευρώπης που προβάλλει την βιομηχανία των ανελκυστήρων άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό από τις 14 έως τις 17 Απριλίου 2011.

Η διοργάνωση ASANSOR ISTANBUL 2011 υπήρξε και για ακόμα μια χρονιά το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου, την συμμετοχή περισσότερων από 300 εκθέτες από 70 διαφορετικές χώρες να προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Η BIOFIAL έδωσε το παρόν, υποδεχόμενη πέραν των υπαρχόντων πελατών της, επισκέπτες από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου, τόσο από την Τουρκία, όσο και από πολλές άλλες χώρες παγκοσμίως, αποσπώντας θετικότατες εντυπώσεις και επιτυγχάνοντας αξιόλογες νέες συνεργασίες.

Η BIOFIAL δεσμεύεται για τη συμμετοχή και σε άλλες διεθνείς εκθέσεις της ίδιας εμβέλειας, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ενεργή παρουσία της ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές υδραυλικών συστημάτων στον κόσμο.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε το περίπτερο της BIOFIAL καθώς και να παρακολουθήσετε μία σύντομη συνέντευξη των στελεχών της εταιρίας κα. Χατζηευστρατίου Κ. Φωτεινής και κο. Θεοχάρη Δημήτριου στο SKYTURK TV & TGRTHABER TV της τουρκικής τηλεόρασης.

Comments are closed

Έκθεση Lift στην Αθήνα το 2008

admin : 25 July, 2008 10:05 pm : Εκθέσεις

Η Συμμετοχή μας στην έκθεση Lift το 2008 στην Αθήνα

 

Leave a response »

Έκθεση Lift στην Αθήνα το 2006

admin : 25 July, 2006 9:41 pm : Εκθέσεις

Η Συμμετοχή μας στην έκθεση Lift το 2006 στην Αθήνα

Leave a response »