Ειδικά Project

Μερικές φορές είναι ιδιαίτερα δύσκολο το να έχουμε πληροφόρηση για το που εγκαθίσταται τα προϊόντα της BIOFIAL HYDRAULICS. Έχοντας κύκλο παραγωγής που περιλαμβάνει πάνω από 6000 κυλίνδρους και μονάδες ισχύος κάθε έτος, πέραν των ειδικών κατασκευών και των εξειδικευμένων ζητήσεων, η ανίχνευση των projects σε πολλές περιπτώσεις καθίσταται αδύνατη. Ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι η BIOFIAL HYDRAULICS εξάγει κυριολεκτικά σε κάθε άκρη του κόσμου, το πού και πώς ενσωματώνονται τα προϊόντα μας και ποίες ανάγκες εξυπηρετούν, αποτελεί έναν δύσλυτο γρίφο.

Σε ορισμένες όμως περιπτώσεις, κάποιοι συνεργάτες μας εκπλήσσουν ευχάριστα, παρέχοντας μας πληροφορίες για το πού καταλήγουν τελικά τα προϊόντα παραγωγής μας,  αφότου παραδοθούν από τις εγκαταστάσεις μας και ενσωματωθούν στο τελικό project.

Αποτελεί πραγματική χαρά για μας, να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από αυτές τις περιπτώσεις, για να σας παρουσιάσουμε το πού και πώς τα προϊόντα της BIOFIAL HYDRAULICS θέτονται σε τελική λειτουργία και εξυπηρετούν με αξιοπιστία συγκεκριμένες ανάγκες ανύψωσης και μεταφοράς ατόμων, φορτίων, οχημάτων ή άλλων ειδικευμένων εφαρμογών!

Η BIOFIAL HYDRAULICS κατασκευάζει κατά παραγγελία ενιαίο υδραυλικό κύλινδρο μήκους 10μ., για εγκατάσταση σε επικλινές τελεφερίκ που θα διασχίζει φαράγγι στην Κρήτη

admin : 31 January, 2014 3:52 pm : Projects, Διάφορα

Η BIOFIAL HYDRAULICS ανταποκρίνεται πάντα με ενθουσιασμό σε νέα και απαιτητικά projects που απαιτούν προσεκτικό προγραμματισμό και ιδιαίτερο σχεδιασμό και χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού αποτελεί το πρόσφατο project που αναλάβαμε.

Στόχος μας αυτή τη φορά ήταν η κατασκευή ενός ενιαίου υδραυλικού κυλίνδρου μήκους 10 μέτρων, ειδικά σχεδιασμένου για εγκατάσταση σε επικλινές τελεφερίκ σε φαράγγι στην Κρήτη.

Αυτό το project απαιτούσε λεπτομερή σχεδιασμό από το πρώτο βήμα κατασκευής του. Η δυνατότητα διαθεσιμότητας πρώτων υλών σωλήνα και βάκτρου μήκους 10 μέτρων σε κατάλληλη διάμετρο, είναι μία δυνατότητα στην οποία ελάχιστες βιομηχανίες στον κλάδο μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η BIOFIAL HYDRAULICS πράγματι διαθέτει αποθέματα σε υλικά που μπορούν να καλύψουν τέτοιου είδους υψηλές απαιτήσεις. Ακόμα, η κατεργασία ενός κυλίνδρου σε αυτές τις διαστάσεις απαιτεί ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό και άψογο τεχνικό σχεδιασμό, γεγονός για το οποίο φημιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, το προσωπικό που χειρίζεται αυτά τα ειδικά projects είναι απαραίτητο να είναι εξοικειωμένο με τέτοιου είδους περίπλοκες κατασκευές υψηλών προδιαγραφών, προκειμένου να επιτευχθεί η άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η BIOFIAL HYDRAULICS χρειάστηκε μόνο μία εβδομάδα από την λήψη της παραγγελίας έως την τελική παράδοση του κυλίνδρου. Αυτό αντικατοπτρίζει τη δέσμευση που έχει η εταιρία προς τους πελάτες της και την προσήλωση του τεχνικού τμήματος της στην διάθεση παραγόμενων προϊόντων υψηλής ποιότητας για τα πιο εξιδανικευμένα και απαιτητικά έργα.

Leave a response »

Τα προϊόντα της BIOFIAL HYDRAULICS στο Φρούριο Tsari Mali Grad στο Belchin της Βουλγαρίας

admin : 12 December, 2013 4:30 pm : Projects

Το 1ο Πλήρες Ανακαινισμένο Ρωμαϊκό Φρούριο Άνοιξε της Πόρτες του για το Κοινό στη Βουλγαρία

Το πρώτο πλήρως ανακαινισμένο Ρωμαϊκό φρούριο στη Βουλγαρία στο χωριό Belchin, στην ορεινή περιοχή του βουνού Samokov έχει ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό.

Τα εγκαίνια έγιναν από την Τοπικό Υπουργό Περιβάλλοντος, κα Desislava Terzieva. Η Δήμαρχος της Σόφιας, κα Yordanka Fandakova, η οποία στα νιάτα της υπήρξε δασκάλα στο Belchin, παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, κος Petar Stoyanovich, και οι Δήμαρχοι των Belchin και Samokov έδωσαν επίσης το παρών.

Η κατασκευή του φρουρίου ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της ηγεμονίας του Αυτοκράτορα Valentinian I κατά τη διάρκεια του 4ου αιώνα μ.Χ. Η συγκεκριμένη τοποθεσία επιλέχθηκε λόγω της στρατηγικής της θέσης  που επιτρέπει την παρακολούθηση ολόκληρης της κοιλάδας και παρέχει προστασία της δυτικής πλευράς του. Το ίδιο το οίκημα σχετίζεται με μεταλλικές πηγές νερού, κοιτάσματα άμμου, μαγνήτη και το μεγάλης σημασίας σταυροδρόμι δύο αρχαίων δρόμων.

Μέχρι πρόσφατα τα φρούριο δεν είχε χρησιμοποιηθεί από το κράτος της Βουλγαρίας. Αρκετά χρόνια πριν, αρχαιολογικές ανασκαφές αποκάλυψαν το εντυπωσιακά μεγάλο του μέγεθος που κάλυπτε την περιοχή για πάνω από 14 δεκαετίες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδότησε την ανακατασκευή του project με 5,5 εκατομμύρια BGN. Το φρούριο Tsari Mali Grad έχει επιλεχθεί ως η πιο σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη της νέας χιλιετίας της γείτονα χώρας, στο τελικό δημοψήφισμα του Standart για τα Θαύματα της Βουλγαρίας.

Το project περιέλαβε την ανακατασκευή των τοίχων του φρουρίου και την κατασκευή ενός μουσείου και μίας εκκλησίας. Σε έναν από τους πύργους του φρουρίου εγκαταστάθηκε υδραυλικός ανελκυστήρας με προϊόντα της BIOFIAL HYDRAULICS για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.     

Η ομάδα της BIOFIAL HYDRAULICS οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία “LEONLIFT Ltd” και προσωπικά στον κο. Milen Hazday, έναν από τους δεκάδες συνεργάτες μας στην Βουλγαρία, ο οποίος με επιτυχία ανέλαβε και έφερε εις πέρας το συγκεκριμένο έργο και μας παρείχε όλες τις παραπάνω πληροφορίες. 

DSC_0022 942735_646073045405637_1698393961_n-copy 19_l Tzari_mali_grad_Belchin-6 6781451b

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.visitbulgaria.net/en/belchin_bani/news/20130719/tsari_mali_grad.html

http://www.standartnews.com/english/read/tsari_mali_grad_chosen_as_nr1_wonder_of_bulgaria_-1642.html

Leave a response »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *